Forside

HURRA og TIL LYKKE

SVUK - Silkeborg Viborg Unge Katolikker

er på DUKs (Danmarks Unge Katolikker) årsmøde blevet kåret til ÅRETS UNGDOMSKLUB

Vi ønsker de unge til lykke og beder for dem og deres fortsatte gode arbejde til gavn for børn og unge i vore to menigheder.

SVUK deltog igen i år i DUK VEST FODBOLDTURNERINGEN i HORSENS den 1.september. Der var to hold et senior- og et ungdomshold.

Det blev en rigtig SUPER DAG hvor der blev spillet, spist og hygget også med de mange andre DUK´ere fra menighederne i vestdanmark.

Søndag den 26 august fejrede vi pontifikalmesse hvor vores biskop Czeslaw Kozon meddelte fire unge Sasa, Klaudia, Julie og Maria firmelsens sakramente.

Kirken var festlig pyntet og ved den dejlig reception kunne alle ønske firmanderne og deres familier til lykke.

Tak til p. Bernardo og kateket Ann-Lise for igennem et år, at have forbedredt de unge til at tage imod Helligåndens nådegaver.

TUSIND TAK til forældrene som havde lagt et stort arbejde i at gøre dagen festlig. Og tak til de af menigheden der havde medvirket. Også dejligt at vi fik lejlighed til at fejre festen sammen med flere fra vores søster menighed i Silkeborg.

Det vil være en dag, vi vil mindes i mange år.

" Fear not, I am with you; be not dismayed; I am your God. I will strengthen you, and help you, and uphold you with my right hand of justice. "

Skt. Kjelds Kirke