Forside

SOMMERFESTEN

søndagens sommerfest blev en stor succes med mange glade deltagere, store og små. Der var en god stemning med sang, musik, hygge, konkurrencer, spil (bowling, bocchia og tennis), limbo-dans før den dejlige middag.

Vi kunne glæde os over at alle vore præster kom til stede, og ikke mindst at vi fik besøg fra vores venner fra Silkeborg menighed.

Rigtig mange mennesker fra vores menighed har medvirket til at gøre dagen festlig. STORT TAK til alle, der bidrog til at dagen blev så god. TAK til alle der bragte mad og hjemmebag, som hjalp med klargøring og oprydning.

Søndag den 26 august fejrede vi pontifikalmesse hvor vores biskop Czeslaw Kozon meddelte fire unge Sasa, Klaudia, Julie og Maria firmelsens sakramente.

Kirken var festlig pyntet og ved den dejlig reception kunne alle ønske firmanderne og deres familier til lykke.

Tak til p. Bernardo og kateket Ann-Lise for igennem et år, at have forbedredt de unge til at tage imod Helligåndens nådegaver.

TUSIND TAK til forældrene som havde lagt et stort arbejde i at gøre dagen festlig. Og tak til de af menigheden der havde medvirket. Også dejligt at vi fik lejlighed til at fejre festen sammen med flere fra vores søster menighed i Silkeborg.

Det vil være en dag, vi vil mindes i mange år.

SVUK deltog igen i år i DUK VEST FODBOLDTURNERINGEN i HORSENS den 1.september. Der var to hold et senior- og et ungdomshold.

Det blev en rigtig SUPER DAG hvor der blev spillet, spist og hygget også med de mange andre DUK´ere fra menighederne i vestdanmark.

" Fear not, I am with you; be not dismayed; I am your God. I will strengthen you, and help you, and uphold you with my right hand of justice. "

Skt. Kjelds Kirke