Forside

FIRMELSE i Vor Frue Kirke i Silkeborg

søndag den 25. august 2019

Biskop Czeslaw Kokoz, p. Davide de Nigris og firmanderne Inez Cynthia Umwari, Chan Huu, Trang Thuy, Audrey-Regine Karagire, Esrom Tesfamariam og Phillip, og ministranter.

Kristus er opstanden, Halleluja

SVUK deltog igen i år i DUK VEST FODBOLDTURNERINGEN i HORSENS den 7.september. Der var to hold et senior- og et ungdomshold.

Selv om der kom et par regnbyger, så blev det en rigtig SUPER DAG, hvor der blev spillet, spist og hygget også med de mange andre DUK´ere fra menighederne i vestdanmark.

HURRA og TIL LYKKE

SVUK - Silkeborg Viborg Unge Katolikker

er på DUKs (Danmarks Unge Katolikker) årsmøde blevet kåret til ÅRETS UNGDOMSKLUB

Vi ønsker de unge til lykke og beder for dem og deres fortsatte gode arbejde til gavn for børn og unge i vore to menigheder.

" Fear not, I am with you; be not dismayed; I am your God. I will strengthen you, and help you, and uphold you with my right hand of justice. "

Skt. Kjelds Kirke